Во кои бои се достапни пластичните послужавници?

Кои се обичните бои на пластичните палети?Конвенционалните бои на пластичните палети се: сина, црвена, жолта, зелена, сива, црна, бела, итн. Општо земено, залихите на пластични палети во фабриките се сини, а сината е најстандардна боја.Кои други бои може да се прилагодат за пластичната фиока?Секоја боја може да се прилагоди за големи количини.

 пластичен послужавник сина (1)

Најчестата боја на пластичните палети е сината, која припаѓа на конвенционалните пластични палети.Покрај сината, има зелена, црвена, жолта, црна итн. Бојата на пластичната палета нема да влијае на квалитетот на пластичната палета, односно бојата на пластичната палета не е одлучувачки фактор за одредување на квалитетот на пластичната палета.Причината зошто има толку многу обоени пластични палети е подобро да се разликуваат стоките во магацинските и логистичките врски и да се реализира визуелно управување.

 пластичен послужавник сина

Бојата на пластичните палети не влијае на квалитетот и оптоварувањето на пластичните палети.Ве молиме бидете сигурни да купите.Главните фактори кои влијаат на квалитетот на пластичните палети се: тежината на пластичните палети, структурата на пластичните палети, суровините на пластичните палети, процесот на производство и други фактори.


Време на објавување: 23-12-2022 година